Wij zijn een lunchroom

Lunchroom De Keyser is een ruime, gezellige maar vooral rustige lunchroom waar iedereen terecht kan. Lunchroom De Keyser serveert een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje huisgemaakt gebak, maar we hebben ook een seizoensgebonden lunchkaart die vol staat met lekkere broodjes, verse soepen, salade en verschillende warme lunchgerechten. En kun je moeilijk kiezen neem dan onze lunchplank. Zelfs met een groter gezelschap biedt de lunchroom allerlei mogelijkheden.
Via de bezorgservice kunt u deze gerechten ook op uw werkplek of bij u thuis laten bezorgen.

Wij zijn een leerwerkbedrijf

Lunchroom De Keyser is een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige en verantwoordde werkplek vinden. Als je om welke reden dan ook momenteel niet in staat bent te werken tegen loonwaarde en in aanmerking komt voor een indicatie voor dagbesteding of de beschikking hebt over een PGB dan kan Lunchroom De Keyser je een aangepaste werkplek bieden. Lunchroom De Keyser is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Visie

Het bijzondere aan lunchroom De Keyser is dat mensen met een beperking het werk doen. Van het bedienen van de klanten in onze zaak tot het bereiden van de maaltijdsalades. En van het uitwerken van nieuwe recepten tot het tellen van het geld. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze medewerkers. Het (kleine) team van begeleiders is full time aanwezig om te ondersteunen, instrueren, bijstellen en bekrachtigen. Maar alleen wanneer dat nodig is.
Onze medewerkers doen wat ze kunnen en leren ondanks hun beperking zo optimaal mogelijk te functioneren.
Het doel van werken bij Lunchroom De Keyser is niet alleen nuttige dagbesteding, maar ook het leren omgaan met je (nieuwe) lijf en/of hoofd; weten waar je grenzen liggen en deze respecteren; onderdeel zijn van een team met rechten, belangen, vaardigheden en valkuilen.

Stichting SWZ

Lunchroom De Keyser maakt deel uit van Stichting SWZ. Deze organisatie biedt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking in Oost-Brabant ondersteuning op het gebied van wonen, dagbesteding en werken. Veel mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) behoren tot de doelgroep.