Lunchroom De Keyser is een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige en verantwoordde werkplek vinden. Als je om welke reden dan ook momenteel niet in staat bent te werken tegen loonwaarde en in aanmerking komt voor een indicatie voor dagbesteding of de beschikking hebt over een PGB dan kan Lunchroom De Keyser je een aangepaste werkplek bieden. Lunchroom De Keyser is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Visie

Het bijzondere aan lunchroom De Keyser is dat mensen met een beperking het werk doen. Van het bedienen van onze gasten in lunchroom tot het bereiden van gerechten in de keuken. En van het uitwerken van nieuwe recepten tot het tellen van het geld. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze medewerkers. Het (kleine) team van begeleiders is full time aanwezig om te ondersteunen, instrueren, bijstellen en bekrachtigen. Maar alleen wanneer dat nodig is.

Onze medewerkers doen wat ze kunnen en leren ondanks hun beperking zo optimaal mogelijk te functioneren.
Het doel van werken bij De Keyser is niet alleen nuttige dagbesteding, maar ook het leren omgaan met je (nieuwe) lijf en/of hoofd. Weten waar je grenzen liggen en deze respecteren. Onderdeel zijn van een team met rechten, belangen, vaardigheden en valkuilen.